2012. február 7., kedd

Fülbelövés újszülött kortól! Blomdahl minőség! - Jelenlegi ára: 6 000 Ft +

Professzionális fülbelövés csecsemőkortól, újszülött kortól!
A Blomdahl orvosi fülbelövés előnyei:
Kifejezetten a babák számára kifejlesztett, professzionális fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés.
Fülbevalóink mindegyike orvosi (medical) plastic és/vagy golden/natural titanium anyagból készült, teljesen antiallergén, nikkelmentes anyagból, melyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik, ez Magyarországon egyedülálló!
A fülbevalók egyenként, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el (nem érünk hozzá), így 100% sterilitást biztosít!
A fülbevalók hátulja egyedi pillangós-patentos végű, amelynek köszönhetően nem nyomja a baba fülét alváskor.
A fülbevalók mindegyike SWAROVSKI kristállyal díszített! A tizenkét kristálylap drágakövekhez és gyémántokhoz hasonlóan tükrözi és töri meg a fényt.
Már újszülött kortól elvégezhető! Speciális méretű fülbevalóink vannak, kifejezetten pici babáknak!
Ha azt akarod, hogy a babád füle biztosan ne gyulladjon be, fájdalommentes, gyors és kíméletes fülbelövést szeretnél a picinek, el szeretnétek kerülni a felnőttkori fémallergiát,  válassz minket!
Budapesten, Szegeden, Kecskeméten, Esztergomban, Kaposváron, Szolnokon, Kiskunhalason, Kiskőrösön és környékén házhoz megyünk, hogy a babák, kisgyerekek komfortérzete maximális legyen! Ez az aukció Budapest összes kerületében érvényes, ha más településen laksz kérlek kérj információt, segítünk!
Mivel jobb/mennyivel több a Blomdahl fülbelövés, mint a hagyományos füllyukasztás?
A hagyományos fülbelövéssel ellentétben a Blomdahl ékszerek mindegyikéből 100%-osan eltávolították a nikkelt! A fülbevalók minőségi anyagból készültek,  orvosi TITÁNBÓL illetve orvosi műanyagból. Ezek azok az anyagok, amelyet a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni és biztos, hogy nem vált ki felnőttkori allergiát sem (ellentétben az arany és egyéb fémekkel történő fülbelövéstől). A minőségnek ára van, de megéri.
Számos esettel találkozni, amikor a kisgyereknek kétszer kell a fülét kilőni illetve másik fülbevalót kell vásárolni, mert a hagyományos fülbevalóktól begyullad a füle, esetleg allergiás reakciót vált ki a gyermeknél (száj feletti kiütés stb... ). Ilyen a Blomdahl fülbelövés esetén nem fordulhat elő!
Ha bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok!
Az aukció tárgya egy fülbelövés a fülbevalókkal együtt!


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-12 22:00
. Fülbelövés újszülött kortól! Blomdahl minőség! - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Fontos