2012. február 25., szombat

Gyümölcsosaras +

Fujitsu Siemens E-6585 laptop - Jelenlegi ára: 2 990 Ft
ELADÓ EGY FUJITSU SIEMENS E-6585 LAPTOP
A laptop hibás hiányos
használható részek: kijelző, processzor, proci hűtő és ventilátor, burkolat, egérpad, BILLENTYŰZET
ÁRON ALUL ELADÓ
GARANCIA NINCS
TÖLTŐ NINCS
RÉSZLETEK a KÉPEKEN
Nézd meg a többi termékemet is
! szívesen válaszolok minden kérdésre, ha tudok
csere illetve a fix vagy kikiáltási ár alatt lévő ajánlatokat köszönöm nem kérek kivéve a hirdetésben nem jelölöm meg, és ezekre a kérdésekre nem is válaszolok
A Piros csekkes fizetési szándékot még a leütés előtt kérném jelezni.
TELEFONON HÉTFŐTŐL SZOMBATIG VAGYOK ELÉRHETŐ 10- 19 ÓRÁIG
UTÁNVÉT NINCS
POSTÁZNI HÉTFŐN ÉS CSÜTÖRTÖKÖN TUDOK
személyes átvétel a lakásomon VAGY AZ ÁLTALAM MEGHATÁROZOTT HELYEN ÉS IDŐBEN ezt kérem, mindenki vegye figyelembe
megkérek mindenkit csak olyan licitáljon, vásároljon aki az aukció vége után 5 munkanapon belül rendezni tudja a vásárlást. Ellenkező esetben automatikusan 5munkanap után újraindítom a hirdetést és negatív értékelést adok
Akinek ezek a feltételek nem felelnek meg, kérem, ne licitáljon! A licit megtételével a felhasználó elismeri, hogy a terméklapon található információkat (különösen: termékleírás, szállítási és garanciális feltételek) elolvasta és megértette.
Miután ez egy internetes aukció, így joggal feltételezem, hogy a nyertes rendelkezik internet eléréssel, vagy módjában van valamilyen módon internetet használni. Ezért a kapcsolattartás ELSŐDLEGES MÓDJA AZ E-MAIL!!!!!  
Telefonon is elérhető vagyok, de a szó elszáll, az írás megmarad elvet vallom. Jobb, ha nyoma van annak írásban is, hogy miben egyeztünk meg. Ezért a kapcsolattartás MÁSODLAGOS MÓDJA AZ SMS KÜLDÉS!!!!!  
Ha semmiképpen nem oldható meg az e-mail és az sms küldés sem, természetesen telefonon is elérhető vagyok, számkijelzéssel érkezett hívásokat tudok fogadni, amint az alkalmas. DE NEM ELVÁRHATÓ, hogy 24 ÓRÁN KERESZTÜL FOLYAMATOSAN ELÉRHETŐ LEGYEK TELEFONON!



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 16:40
. Fujitsu Siemens E-6585 laptop - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Fontos