2012. február 8., szerda

A kiválasztott- műsoros DVD - Jelenlegi ára: 400 Ft -

 
Felfegyverzett FBI ügynökök kúsznak keresztül a csatatéren, amely még mindig lángokban áll. Egy titokzatos alak, aki látszólag a főnök, lazán mászkál a törmelékek között, lenéz a földre és felvesz egy villát, amely furcsán elgörbült. Meghiúsult rablási kísérlet után egy páncélkocsi fekszik az oldalán.
A sofőr szerint a furgon saját magát irányította. Jordan Ripps (Teri Hatcer) és Frank McIntyre ügynökökre bízzák, hogy nyomozzanak a titokzatos jelenségek körül. Zach Shefford két életét éli gyerekkora óta. Az egyik a megnyerő modorú tanár, a másik egy férfi, akinek takargatnivalója van.
Egy titok, ami elszigeteli őt mindenki mástól. Azonban Ray Addison (Louis Gossett jr. ) szövetségi ügynök mindent tud róla. Éjszakai kocogás közben Addison letámadja Zach-et, megfenyegeti, hogy vagy bujkálnia kell egész életében a kormánnyal a sarkában , vagy pedig segít neki megállítani egy csoport telekinetikust, akik természetfölötti erőkkel rendelkeznek. Zach megtalálja ezeket az embereket, akik hatással vannak rá... olyan emberek, mint ő... már nem érzi olyan egyedül magát.
Rajtuk keresztül megtudja, hogy ezeket a különös képességekkel rendelkező embereket kiképezték a kormány szolgálatára, de túl erősek lettek és ezért Addison megpróbál megszabadulni tőlük. Zach egyik oldalra sem áll, ezzel egy halálos kötélhúzás közepén találja magát, az idő fogytán, Addison emberei közelítenek, míg a csoport újabb célpontokat keres...
 
Extrák: Interaktív menü, Jelenetválasztás.
Hang: Magyar 2. 0, Angol 2. 0.
Felirat: Román.
Játékidő:  92 perc
Akció
 


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-02-17 10:44
. A kiválasztott- műsoros DVD - Jelenlegi ára: 400 Ft

Fontos